PNL şi PSD, unite de Băsescu, despărţite de Johannis

PNL şi PSD sunt unite de strategia anti-Băsescu, dar au viziuni diferite în privinţa mandatului lui Johannis, dacă primarul Sibiului ar ajunge premier.Liberalii vor un mandat de premier nelimitat pentru Klaus Johannis, PSD îl vrea la şefia noului guvern doar până la alegerile prezidenţiale.

6 afișări
Imaginea articolului PNL şi PSD, unite de Băsescu, despărţite de Johannis

PNL şi PSD, unite de Băsescu, despărţite de Johannis

La întâlnirea partidelor din coaliţie, desfăşurată ieri la Senat, PSD a propus ca Johannis să aibă un mandat limitat până la alegeri, în timp ce liberalii s-au opus acestei limitări, au afirmat surse parlamentare. Johannis însuşi le-a spus celor prezenţi că el nu vrea să fie premier doar pentru două luni. El a menţionat că, dacă rămâne premier după alegeri, va conduce un nou guvern care va fi format din politicieni şi nu din tehnocraţi.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici