Poliţia bate la fel ca Miliţia

Doi tineri au fost luaţi la pumni într-o secţie din Capitală pentru că au întrebat ce se întâmplă cu un coleg de-al lor. Un bărbat a fost călcat în picioare la Turnu Severin pentru că „era posibil să fie un hoţ". Corpul poliţiştilor s-a supărat pe jurnalişti pe motiv că i-ar fi stricat imaginea.

1 afișare
Imaginea articolului Poliţia bate la fel ca Miliţia

Poliţia bate la fel ca Miliţia

Vechile apucături ale Miliţiei par să fi revenit. Tot mai multe persoane sunt agresate de poliţişti doar sub pretextul unor bănuieli. Joi seara, doi tineri au fost bătuţi într-o secţie din Capitală, pentru că vroiau să ştie ce se întâmplă cu un coleg de serviciu. În urmă cu patru zile, un poliţist din Drobeta-Turnu Severin a călcat în picioare un tânăr pentru că "era posibil să fie un hoţ". Bătaia a fost surprinsă de cameramanii Observatorului de la Antena 1. În loc să-şi condamne colegul, Corpul Naţional al Poliţiştilor din Mehedinţi spune că postul Antena 1 a deformat realitatea şi a adus atingere imaginii "profesiei de poliţist".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici