Poliţia dă startul operaţiunii "Pulanele jos!". Bugetarii încep astăzi protestele de stradă

De azi, poliţiştii renunţă la patrulare şi la amenzi şi blochează anchetele penale, iar ceilalţi bugetari încep protestele de stradă care precedă sezonul grevelor.

5 afișări
Imaginea articolului Poliţia dă startul operaţiunii "Pulanele jos!". Bugetarii încep astăzi protestele de stradă

Poliţia dă startul operaţiunii "Pulanele jos!". Bugetarii încep astăzi protestele de stradă

Poliţiştii deschid astăzi "toamna protestelor". Deşi nu vor participa la pichete şi mitinguri, oamenii legii au decis să nu-i mai amendeze pe şoferii indisciplinaţi şi pe cei care tulbură ordinea publică, să renunţe la patrule, să nu mai pună în aplicare mandatele de arestare şi de executare a pedepselor cu închisoarea şi să nu mai facă audieri în dosarele penale aflate în lucru.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici