Politicienii care au ciugulit din palma lui Sorin Ovidiu Vîntu fac un pas înapoi

Prin anii 2000, Sorin Ovidiu Vîntu a început să devină interesant pentru politicienii vremii. Îmbogăţirea rapidă a acestuia şi renumele de eminenţă cenuşie în afaceri l-au transformat într-un personaj influent. Prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii (FNI), fuga din ţară a Ioanei Maria Vlas, declaraţiile la superlativ ale acesteia despre fostul şef şi câteva rare ieşiri în presă i-au ridicat mingea la fileu celui care, peste ani, avea să se laude că a făcut avere, fără a avea afaceri cu statul. Aşa şi este. Însă, de fiecare dată, statul a plătit oalele sparte în urma scandalurilor provocate de "afacerile" fostului gestionar din Roman.

17 afișări
Imaginea articolului Politicienii care au ciugulit din palma lui Sorin Ovidiu Vîntu fac un pas înapoi

Politicienii care au ciugulit din palma lui Sorin Ovidiu Vîntu fac un pas înapoi

În contextul arestării lui SOV, după devalizarea societăţii Petromservice, devin de actualitate stenogramele de exact acum un an, când acelaşi personaj făcea guverne la telefon, politicienii făcând coadă la locuinţa acestuia de pe strada Paris.

Citeste toata stirea pe www.evz.o

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici