Politicienii le pregătesc ziariştilor ani grei de închisoare

După ce Chiuariu a trunchiat cum a ştiut el mai bine Codul Penal şi Procedura Penală, decretând că ar fi de bun simţ să-l primim frumos pe hoţ în casă, a venit rândul Comisiei juridice din Senat să facă legea prin introducerea mai multor inepţii printre care şi pedepsirea jurnaliştilor cu până la 7 ani de închisoare în cazul în care difuzează filme de tip "Remeş", şi anunţarea infractorilor cu privire la interceptarea telefoanelor.

1 afișare
Imaginea articolului Politicienii le pregătesc ziariştilor ani grei de închisoare

Politicienii le pregătesc ziariştilor ani grei de închisoare

Probabil din cauza scandalului Remeş, deputaţii doresc să-şi păzească zdravăn spatele, astfel că va fi sancţionat cu 5 ani închisoare oricine întră în posesia unor imagini, un jurnalist de exemplu, şi le difuzează, chiar dacă informaţiile sunt de interes public, iar dacă se află în exerciţiul funcţiei, adică lucrează la TV, încasează nici mai mult nici mai puţin de 7 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici