Poliţiştii au pierdut respectul străzii

Cazurile de ultraj din ultimii doi ani semnalează o criză de autoritate a oamenilor legii. Numărul poliţiştilor bătuţi de infractori a crescut alarmant.

1 afișare
Imaginea articolului Poliţiştii au pierdut respectul străzii

Poliţiştii au pierdut respectul străzii

Demotivaţi, cu lefuri de mizerie, neantrenaţi şi fără dotări, poliţiştii nu se mai impun în faţa infractorilor. Statisticile o spun clar. Potrivit rapoartelor Poliţiei Române, în mai puţin de un an s-au înregistrat 467 de cazuri de ultraj.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici