Poliţiştii creştini vor paşapoarte, nu şi „cipul Satanei”

Noile paşapoarte biometrice, numite şi „ale Satanei” printre credincioşi, nu-i bagă în sperieţi pe membrii Asociaţiei Poliţiştilor Creştini. Eliberarea paşapoartelor cu cipuri biometrice – proces finalizat ieri, odată cu intrarea în sistem şi a ultimului judeţ, Vrancea nu-i bagă în sperieţi pe poliţiştii care şi-au dedicat viaţa Lui Dumnezeu.

8 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii creştini vor paşapoarte, nu şi „cipul Satanei”

Poliţiştii creştini vor paşapoarte, nu şi „cipul Satanei”

Actele au stârnit controverse încă de la apariţie printre creştinii radicali, pe motiv că ar fi un semn al Apocalipsei - codul de bare ar include "numărul satanic" 666.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici