Poliţiştii din Capitală au cerut şpagă pentru permise

Procurorii anticorupţie au obţinut autorizaţie judecătorească de interceptare a telefoanelor unor şefi din cadrul Serviciului Permise Auto, fiind bănuiţi că cereau bani în schimbul eliberării carnetelor auto. Şeful de la Permise Auto Bucureşti, Dan Moşescu, este cercetat de DNA pentru luare de mită, fiind acuzat că ar fi primit bani pentru a facilita obţinerea unor permise auto.

1 afișare
Imaginea articolului Poliţiştii din Capitală au cerut şpagă pentru permise

Poliţiştii din Capitală au cerut şpagă pentru permise

Obţinerea frauduloasă a permiselor auto a dus la deschiderea unor anchete în mai multe oraşe ale ţării. Cercetările au dus la concluzia că poliţiştii vând examenele auto ca la piaţă. După ce şefii de la Permise Auto din Argeş şi Bacău au fost trimişi în judecată pentru facilitarea obţinerii permiselor auto contra unor bunuri sau sume de bani, procurorii DNA au descoperit că şi în Capitală negoţul cu carnete de conducere este o afacere profitabilă.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici