Politistul din barul lui Becali a anuntat furtul masinii inca din 27 ianuarie

Politistul Romulus Dumitrescu, aflat in noaptea de 26 spre 27 ianuarie in barul din Pipera, unde Gigi Becali i-a “judecat” pe hoti, ne-a declarat intr-un interviu ca i-a anuntat pe colegii sai de la “Furturi Auto” despre un posibil furt de masina inca din dimineata ce a urmat evenimentului din local.

1 afișare
Imaginea articolului Politistul din barul lui Becali a anuntat furtul masinii inca din 27 ianuarie

Politistul din barul lui Becali a anuntat furtul masinii inca din 27 ianuarie

Dupa cum se stie, ancheta privind furtul masinii lui Gigi Becali a fost declansata de IPJ Ilfov la scurt timp dupa arestarea finan-tatorului Stelei, la inceputul lunii aprilie. Politistul ne-a declarat ca, in acea noapte, a fost chemat de un vechi prieten, in acel bar, pentru a discuta ceva. Fiind indicat de acest prieten ca politist, Dumitrescu spune ca a fost pus in situatia de a le explica celor trei persoane acuzate de Becali de furt cum se scrie o declaratie prin descrierea situatiei de fapt, dupa mentionarea datelor de stare civila.

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici