Ponta îşi rupe dinţii în gâtul lui Geoană

Victor Ponta a fost lăsat în ofsaid de Ion Iliescu şi de Adrian Năstase, care iniţial păruseră de acord cu executarea lui Mircea Geoană. Mai mulţi lideri ai filialelor PSD au cerut ieri convocarea Comitetului Executiv (CEx), potrivit unor surse social-democrate.

2 afișări
Imaginea articolului Ponta îşi rupe dinţii în gâtul lui Geoană

Ponta îşi rupe dinţii în gâtul lui Geoană

Ei vor să primească explicaţii de ce partidul şi-a creat probleme de imagine cu scandalul legat de fotoliul lui Geoană de la Senat. Ponta a contraatacat afirmând că este dispus să convoace CEx-ul şi chiar congresul extraordinar. În paralel cu scandalul din PSD, Geoană intenţionează să îşi facă un nou partid de stânga.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici