Porsche Romania, primul importator auto care ajunge la vanzari de un miliard de euro

Porsche Romania ar putea deveni in acest an primul importator de automobile care depaseste vanzari de un miliard de euro pe piata interna, in conditiile in care va mentine pana la sfarsitul anului un ritm de vanzari de cel putin 4.000 de unitati pe luna, si va atinge un total de 55.000 de unitati.

1 afișare
Imaginea articolului Porsche Romania, primul importator auto care ajunge la vanzari de un miliard de euro

Porsche Romania, primul importator auto care ajunge la vanzari de un miliard de euro

Daca ritmul de crestere de pana acum se mentine aproape de 40%, valoarea pietei auto de import ar putea ajunge la 4 miliarde de euro, dupa ce anul trecut a depasit 3 miliarde de euro. In primele sapte luni, ritmul de apreciere al vanzarilor de autoturisme din import a fost de 53%, cu mult peste estimarile initiale ale principalilor jucatori din piata, achizitiile de autovehicule personale fiind favorizate de aprecierea monedei nationale si reducerea usoara a dobanzilor pentru instrumentele de finantare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici