Poşetele mari sunt un pericol pentru şoferiţe

Cu cât poşeta este mai mare, cu cât o femeie - şi mai ales o şoferiţă! - se expune mai multor riscuri, arată un studiu realizat de o companie de asigurări din Regatul Unit (UK) - Sheila's Wheels.

5 afișări
Imaginea articolului Poşetele mari sunt un pericol pentru şoferiţe

Poşetele mari sunt un pericol pentru şoferiţe (Imagine: Mediafax Foto)

Cel mai mare pericol apare când o conducătoare auto începe, fiind la volan, să scotocească prin geantă, riscul fiind similar celui presupus de vorbitul mobil sau ascultatul la iPod în timpul condusului, arată The Daily Mail. Cheile de la maşină rătăcite prin geantă ajung să consume până la 416 ore din viaţa unei şoferiţe, dar timpul pierdut nu este cel mai mare dintre pericole la care se expun.

Citeşte toată ştirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici