Prefectul Tomaşeschi şi legătura blondă cu penalul Igori Istrati

Prefectul judeţului Iaşi, Dragomir Sava Tomaşeschi, denunţat în urmă cu cåteva luni pentru că ar fi cerut 100.000 de euro, printr-un complice, pentru eliberarea titlului de proprietate asupra unui teren de 3,7 ha din municipiul Iaşi, n-a fost inculpat pentru că procurorii n-au putut proba legătura dintre el şi complice, în perioada monitorizată de autorităţi.

21 afișări
Imaginea articolului Prefectul Tomaşeschi şi legătura blondă cu penalul Igori Istrati

Prefectul Tomaşeschi şi legătura blondă cu penalul Igori Istrati

Acesta este motivul pentru care, pe 5 ianuarie a.c., avocatul şi omul de afaceri moldovean Igori Istrati ("complicele") a fost prins în flagrant în timp ce primea 37.500 de euro, ce reprezentau o parte din suma cerută de el pentru a-l influenţa pe prefectul Tomaşeschi să elibereze documentul dorit.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici