Preţurile la apartamente dau cu capul de prag

Creşterea preţurilor la apartamente - fie ele vechi sau noi - pare a fi direcţia spre care majoritatea analiştilor imobiliari indică la unison. Iată însă că există şi voci care afirmă că, dimpotrivă, preţurile la locuinţe au ajuns deja la un plafon peste care nu se va mai trece cu mult.

1 afișare
Imaginea articolului Preţurile la apartamente dau cu capul de prag

Preţurile la apartamente dau cu capul de prag

Reuven Havar, CEO al sucursalei locale a Africa Israel Europe (AFI Europe), ne-a declarat: "Preţurile au ajuns deja la un nivel destul de mare şi vor rămâne la acest nivel". Principalul argument al investitorului isarelian constă în aceea că "există o limită". Havar ne-a explicat că, dacă se va trece peste pragul actual, dezvoltatorii riscă să rămână cu apartamentele nevândute, pentru simplul motiv că oamenii nu le vor putea cumpăra. Cel de-al doilea argument al directorului AFI Europe este reprezentat de venirea în număr tot mai mare a investitorilor pe piaţa imobiliară. Suplimentarea ofertei de locuinţe va duce, consideră Havar, la nivelarea preţurilor, pentru că oamenii vor avea din ce să aleagă. Cu alte cuvinte, dacă până acum oferta slabă a condus la creşterea mai mult sau mai puţin artificială a preţurilor, pe măsură ce vor apărea mai multe opţiuni locative, cererea va fi satisfăcută, iar situaţia se va "calma".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici