Prigonit de Geoană, împins pe scenă de Vanghelie – micul pesedist cântă în deschidere la Depeche Mode

Lui Marian Vanghelie parcă i se înecaseră ieri toate corăbiile. Flerul lui îi spunea că s-a terminat: „După cum simt eu, şi eu nu mă înşel, anul ăsta n-o mai facem”.

1 afișare
Imaginea articolului Prigonit de Geoană, împins pe scenă de Vanghelie – micul pesedist cântă în deschidere la Depeche Mode

Prigonit de Geoană, împins pe scenă de Vanghelie – micul pesedist cântă în deschidere la Depeche Mode

Câteva ore mai târziu, Mircea Geoană a venit cu confirmarea. „Aproape sigur mutăm anul ăsta 1 Mai-ul la Cluj”, ne-a spus liderul PSD, care a schiţat noul program al zilei oamenilor muncii, un fel de „combinată nordică, jumătate de zi voluntariat, jumătate petrecere”.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici