"Prima casa" avantajeaza tranzactiile cu apartamente vechi si nu da de lucru economiei

Guvernul a anuntat programul "Prima casa" luand prin surprindere o tara intreaga, dar pana sa puna la punct detaliile de implementare a proiectului, preturile apartamentelor au crescut pentru cateva zile chiar si cu 30%, cel putin in Bucuresti.

1 afișare

"Pretul pentru apartamentele vechi care se vindeau cu 40-50.000 de euro a crescut intr-o singura zi la 60.000 de euro dupa anuntarea programului "Prima casa", iar ulterior au revenit dupa cateva zile, semn ca acest proiect este asteptat cu mare interes", a declarat Valentin Ilie, CEO al companiei de consultanta imobiliara Coldwell Banker.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici