“Prima Casă” i-a scos la târg pe românii cu buget de peste 50.000 de euro

Ingineri, şoferi sau coafeze, cupluri proaspăt căsătorite sau tineri absolvenţi de facultate alături de părinţi, persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 47 de ani şi care câştigă de la 700 până la 7.000 de lei pe lună, s-au îmbulzit la primul târg imobiliar de după lansarea programului “Prima Casă” cu gândul să cumpere.

5 afișări
Imaginea articolului “Prima Casă” i-a scos la târg pe românii cu buget de peste 50.000 de euro

“Prima Casă” i-a scos la târg pe românii cu buget de peste 50.000 de euro

Cererea masivă, circa 5.000 de persoane au venit, în medie, la târgul de la Palatul Copiilor din Bucureşti, s-a întâlnit cu o ofertă de peste 7.000 de locuinţe, în condiţiile în care patru din cinci locuinţe aveau preţuri afişate sub 60.000 de euro, la cât se ridică plafonul maxim de garanţie acordat de stat.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici