Prima vrajitoare cu blog!

Au trecut vremurile in care vestea despre vrajitoare se ducea din gura-n gura. Acum, vrajitoarea Rodica, fiica mamei Omida, are Messenger ID, blog si site. Nu se pricepe ea cu Internetul cum stie sa descinte cartile, dar pina la urma tot a gasit pe cineva sa-i creeze blog, site si sa-i "compuna" un cont pe Yahoo Messenger.

1 afișare
Imaginea articolului Prima vrajitoare cu blog!

Prima vrajitoare cu blog!

"Lidera incontestabila a vrajitoarelor din România", cum modest se prezinta pe blog, explica dintru-inceputul blogului la ce se pricepe: "Persoanele carora li se intimpla lucruri inexplicabile cit si cei care cred ca i-a parasit norocul, persoanele care doresc sa intoarca persoana iubita, cei cu dezbinari familiare, declin in afaceri, persoanele care doresc sa-si cunoasca viitorul, atit persoanele care cred ca au probleme venite din farmece, cit si persoanele cu foarte multe boli fara leac, cum ar fi: epilepsia, alcoolismul, impotenta, depresii, frica si altele, persoanele care doresc amulete purtatoare de noroc si aparatoare de rau sa apeleze cu toata increderea si rezultatele vor fi garantate suta la suta".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici