Primăria salvează sediul UNITER

Sediul UNITER va rămâne al artiştilor, potrivit unei decizii adoptate, joi, aproape în unanimitate, de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), aleşii locali fiind convinşi să achiziţioneze clădirea după o reprezentanţie de geniu a maeştrilor Ion Caramitru şi Radu Beligan.

1 afișare
Imaginea articolului Primăria salvează sediul UNITER

Primăria salvează sediul UNITER

"Votul celor două treimi dintre consilieri a dat însă măsura bunului simţ, a aprecierii pentru artă, pentru cultură", a declarat, cu lacrimi în ochi, Ion Caramitru, după ce aleşii locali au adoptat - după mai bine de jumătate de an - proiectul de hotărâre prin care municipalitatea cumpără clădirea în care se află sediul UNITER.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici