Primarii din Bucureşti nu au fost în stare să cheltuiască 4.000 miliarde lei

Incompetenţa primarilor se vede din felul în care cheltuiesc banii publici. Primăriile din Capitală se împrumută la bănci cu dobânzi usturătoare şi îi îndatorează pe bucureşteni, în condiţiile în care nu sunt în stare să cheltuiască de la un an la altul nici măcar banii din buget. Numai în 2007, administraţiile locale din Bucureşti au înregistrat un excedent bugetar de aproape 4.000 de miliarde lei vechi.

1 afișare
Imaginea articolului Primarii din Bucureşti nu au fost în stare să cheltuiască 4.000 miliarde lei

Primarii din Bucureşti nu au fost în stare să cheltuiască 4.000 miliarde lei

Campioană la bani necheltuiţi este Primăria Sectorului 1, care are un excedent bugetar de 2.189 miliarde lei vechi, din 8.100 miliarde lei vechi. Deşi suma reprezintă două treimi din bugetul pe tot anul al Primăriei Sectorului 4 sau al sectorului 5, Andrei Chiliman a găsit o explicaţie: excedentul bugetar pe care îl înregistrează primăria se datorează unui adevărat boom economic înregistrat, în ultimii trei ani, sectorul 1 producând 10 la sută din PIB-ul României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici