Primarul Oprescu, victima propriilor megalomanii

Echipa celor „şapte“ care l-a susţinut pe edilul-şef al Capitalei în campania electorală a început să se dezmembreze. Doi dintre cei şapte l-au părăsit deja: Rosemarie Olănescu şi Victor Dimitriu. Motivul: primarul general nu face mai nimic din ce a promis. Astfel, fosta sa consilieră, Rosemarie Olănescu, susţine că, „în afara unor acţiuni de imagine, nimic nu s-a întâmplat concret pentru bucureştean.

1 afișare
Imaginea articolului Primarul Oprescu, victima propriilor megalomanii

Primarul Oprescu, victima propriilor megalomanii

În afară de fântâna din Herăstrău, nici un proiect nu a fost prezentat de primarul Oprescu Consiliului General. De exemplu, în centrul istoric lucrurile nu s-au mişcat deloc, chiar dacă în campanie am spus că acesta este unul dintre obiectivele principale ale mandatului. Nu putem trăi numai din recorduri de tipul cel mai lung cârnat“.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici