Primarul Snagovului pregăteşte ţeapa imobiliară Formula 3

Ţeapa Dracula Park se întoarce, sub altă "pălărie". De data aceasta, în rolurile principale sunt primarul Snagovului, Muşat Apostol, cu un trecut mai mult decât îndoielnic şi client fidel al presei, şi firma care va dezvolta marele proiect, South Pacific, cu un trecut la fel de dubios în afacerile din România. Mai exact, primăria comunei ilfovene Snagov organizează duminică un referendum local pentru a consulta cetăţenii în privinţa schimbării destinaţiei unei suprafaţe de 56 de hectare din islazul localităţii pentru construirea unei piste de Formula 3, înconjurată bineînţeles de multe mall-uri, restaurante şi hoteluri, toate numai bune să transforme Snagovul dintr-o oază de verdeaţă şi linişte într-un kitch profitabil pentru primarul Apostol Muşat şi camarila sa de afacerişti.

1 afișare
Imaginea articolului Primarul Snagovului pregăteşte ţeapa imobiliară Formula 3

Primarul Snagovului pregăteşte ţeapa imobiliară Formula 3

Terenul în cauză, proprietatea comunei, reprezintă o parte din cele 80 de hectare pe care urma să fie construit proiectul Dracula Park şi care în prezent e folosit de sătenii care îşi duc animalele la păscut. Numai că primarul vrea să înlocuiască acum animalele de pe islaz cu maşini de Formula 3. Deoarece islazul este un bun comun al locuitorilor din Snagov, pentru a-şi pune în practică visurile inspirate de firmele americane de duzină, primarul Apostol Muşat este nevoit să organizeze un referendum la nivel local în care trebuie să-i întrebe pe cetăţeni dacă sunt sau nu de acord cu planurile sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici