Primele promisiuni ale candidatului Sorin Oprescu

Ultimele luni de activitate ale edilului-şef mustesc de „intenţii bune” care depăşesc limitele Capitalei. Anunţul oficial privind intrarea în cursa prezidenţială pluteşte în aer. Prezidenţiabilul Sorin Oprescu îşi face încălzirea pentru cursa ce are ca linie de finiş Palatul Cotroceni.

4 afișări
Imaginea articolului Primele promisiuni ale candidatului Sorin Oprescu

Primele promisiuni ale candidatului Sorin Oprescu

ultima vreme, primarul general nu a ratat nicio ocazie de a vorbi despre un "viitor mai bun" şi "alegerea destinului" pentru un po por "perfect capabil".

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici