Primul an de la revoluţie în care scad salariile

Lefurile românilor vor intra pe o pantă descendentă anul acesta, media câştigului lunar din 2009 fiind sub câştigul salarial din noiembrie anul trecut. Câştigul salarial mediu brut pe economie în 2009 va fi de 1.820 de lei, mai mic decât ultimul nivel publi­cat de INS, de 1.844 de lei, în noiem­brie 2008, ultima lună raportată.

1 afișare
Imaginea articolului Primul an de la revoluţie în care scad salariile

Primul an de la revoluţie în care scad salariile

Nivelul câştigului salarial mediu de anul acesta a fost făcut public la şe­dinţa de guvern de săptămâna trecută. Surse din Ministerul Finan­ţelor au comentat pentru Cotidia­nul că, „totuşi, este vorba despre o creştere nominală de 5,2% între media câşti­gurilor de anul trecut şi cea a celor pe anul 2009“, însă n-au putut nega faptul că media salarială pe 2009 este inferioară salariului din noiem­brie.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici