Primul Ford produs la Craiova va iesi in 2008

Ford va exporta in Europa 90% din productia de la Craiova, in conditiile in care automobilul realizat aici nu va fi un model cu pret redus, precum Dacia Logan, a declarat, ieri, la Frankfurt, John Fleming, CEO Ford Europe, cu ocazia semnarii contractului de preluare a fostei fabrici Daewoo.

1 afișare
Imaginea articolului Primul Ford produs la Craiova va iesi in 2008

Primul Ford produs la Craiova va iesi in 2008

Primul automobil produs de concernul auto american Ford in Romania va iesi pe poarta uzinei de la Craiova la sfarsitul lui 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici