Primul lacat pe un mall: Armonia Center din Braila se inchide pentru cel putin sase luni.

Compania de dezvoltare imobiliara RED Management Capital, care a realizat doua centre comerciale Armonia pe piata locala, va inchide proiectul din Braila pentru a-l repozitiona, dupa ce vanzarile chiriasilor au fost mult sub asteptari, iar numarul vizitatorilor era de doar 2.000 de oameni in unele zile.

2 afișări

Inchiderea centrului comercial Armonia Center din Braila, care va avea loc in urmatoarele saptamani, reprezinta cea mai drastica decizie luata de catre dezvoltatorii de centre comerciale de pe piata locala si probabil nu va ramane singura, atata timp cat jumatate din centrele comerciale din afara Capitalei au performante slabe.

 

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici