Probele procesului : Conversaţiile dintre Vântu şi Popa

Operaţiunea de probare a legăturii dintre Nicolae Popa şi Sorin Ovidiu Vîntu a început în urmă cu trei ani, susţin surse judiciare. În tot acest timp, fugarul a fost monitorizat permanent. Dovada a apărut în momentul în care Popa a scos din cont 44.500 €, trimişi de Vîntu prin interpuşi.

3 afișări
Imaginea articolului Probele procesului : Conversaţiile dintre Vântu şi Popa

Probele procesului : Conversaţiile dintre Vântu şi Popa

În motivarea cererii de arestare, procurorii au inclus stenograme ale unor convorbiri care au avut loc între Sorin Ovidiu Vîntu şi Nicolae Popa la sfârşitul anului trecut, din care reiese foarte clar că acesta îi trimitea bani fugarului, precum şi metodele folosite pentru a masca aceste trasferuri . În curând, România liberă va publica în curând aceste stenograme.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici