Programul „Cornul, laptele şi insecta“

În şcoli se consumă cornuri întărite sau garnisite cu viespi, şi lapte acrit. Concluzia aparţine inspectorilor de la Protecţia Consumatorilor care au făcut, luna trecută, un control la nivel naţional. Ei spun că, pentru sănătatea copiilor, programul ar trebui să înceteze, cel puţin pentru clasele V-VIII, iar banii să fie introduşi în alocaţia copilului.

1 afișare
Imaginea articolului Programul „Cornul, laptele şi insecta“

Programul „Cornul, laptele şi insecta“

Într-o şcoală din Teleorman, inspectorii au găsit într-unul din cornurile fabricate de societatea Tano Prod, două viespi, una în ambalaj şi alta în corn. Directorul firmei a declarat că nu ştie nimic şi că nu a avut plângeri din partea şcolilor. O altă societate, din Suceava, „Parisienne à la vys“, producător şi distribuitor de panificaţie, utiliza, potrivit inspectorilor, în procesul de fabricaţie bicarbonat, praf de copt, margarină şi ameliorator cu termene expirate de la o lună la un an. Tras la răspundere, directorul Vasile Savu a susţinut că pliculeţele expirate nu se foloseau pentru fabricarea cornurilor distribuite în şcoli.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici