Promoţia Funeriu s-a poticnit la Bac. Vezi rezultatele afişate de MEC

După primele rezultate afişate pe site-ul Ministerului Educaţiei, rezultatele obţinute de elevi la examenul de bacalaureat din acest an sunt slabe: note foarte mici, procente scăzute de promovabilitate.

9 afișări
Imaginea articolului Promoţia Funeriu s-a poticnit la Bac. Vezi rezultatele afişate de MEC

Promoţia Funeriu s-a poticnit la Bac. Vezi rezultatele afişate de MEC

"La examenul de bacalaureat şi-au făcut treaba cadrele didactice, şi-au făcut treaba corectorii, şi-a făcut treaba Ministerul Educaţiei. Nu trebuie să facem confuzie între mij­loa­cele pe care le utilizăm şi scopul în care utilizăm aceste mijloace. Eli­minarea de la bacalaureat a 661 de candidati, dublu faţă de anul trecut, nu este deloc fericire. Ceea ce este important e că România nu se poate însănătoşi decât prin adevăr, decât dacă sistemul educaţional furnizează an de an oameni care ştiu că rezultatele se obţin prin perseverenţă, prin muncă, prin onestitate şi că frauda nu este o soluţie", a declarat mi­nistrul Daniel Funeriu.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici