Proprietarii cu pagubele, Lulache cu milioanele de euro

În timp ce statul plăteşte milioane de euro despăgubiri impuse de Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) pentru încălcări ale drepturilor în domeniul proprietăţii, iar foştii proprietari aşteaptă reparaţiile cuvenite, şefii Fondului Proprietatea se laudă cu performanţele lor manageriale, încasând salarii şi prime care l-ar face invidios şi pe Malaxa.

9 afișări
Imaginea articolului Proprietarii cu pagubele, Lulache cu milioanele de euro

Proprietarii cu pagubele, Lulache cu milioanele de euro

Daniela Lulache este un astfel de exemplu. A fost numită director general al Fondului Proprietatea la 30 ianuarie 2008, dar plecarea din această funcţie, în decembrie 2009, a făcut-o celebră. Demiterea i-a adus Danielei Lulache 455.000 de euro. Această sumă imensă a însemnat indemnizaţia pe 12 luni în avans şi bonusurile de performanţă pe 2008 şi pe 2009, compensaţii pentru faptul ca Lulache a pierdut postul, înainte de finalul mandatului.


Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici