Prudent

Mircea Rednic a pregătit nemţeşte partida de la Roma. A urmărit fiecare detaliu, de la locul de cazare în noaptea dinaintea meciului pînă la ce apă vor bea fotbaliştii pe durata deplasării.

1 afișare
Imaginea articolului Prudent

Prudent

Legat strict de întîlnirea din această seară, tehnicianul de 45 de ani avea o dilemă. Importantă. Să joace în linia de mijloc cu defensivii Ropotan şi Izvoranu? Aceasta întrucît Mărgăritescu, chiar dacă a forţat la antrenamente, după leziunea fibrilară la coapsa dreaptă suferită la Buzău, nu pare recuperat total. Sau să joace mai ofensiv, cu un singur închizător, Ropotan, cu Cristea şi Munteanu pe laturi, iar Zicu în spatele vîrfurilor? Dar şi aici e o problemă, întrucît "Cap de Zmeu" este şi el incomplet nerefăcut, după accidentare şi dureri lombare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici