Putem visa la multinaţionale româneşti?

Dacă situaţia economică prin care trece România, la care se mai adaugă şi faptul că avem un cadru fiscal mai puţin predictibil, ne-ar putea determina să spunem că investitorii nu-şi mai manifestă apetitul pentru mari investiţii în ţara noastră, se pare că previziunile pe termen lung ţin să contrazică realitatea contemporană.

5 afișări
Imaginea articolului Putem visa la multinaţionale româneşti?

Putem visa la multinaţionale româneşti?

Potrivit unui studiu realizat de compania de audit financiar şi consultanţă fiscală PricewaterhouseCoopers (PwC) aproape 190 de companii multinaţionale cu capital majoritar românesc vor apărea în următorii 15 ani, număr apropiat de cel care va fi consemnat în Ucraina sau Ungaria.

Citeste toat stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici