Raef a pus ochii pe cea mai mare afacere de comert online

Fondul de investitii RAEF si actionarii eMAG, cea mai mare afacere de pe piata comertului online, sunt in negocieri pentru vanzarea pachetului majoritar la cel mai mare magazin online romanesc, spun surse apropiate discutiilor.

5 afișări
Imaginea articolului Raef a pus ochii pe cea mai mare afacere de comert online

Raef a pus ochii pe cea mai mare afacere de comert online

Magazinul online este administrat de doua companii - Dante International (B2B) si Emag International (B2C) -, ambele facand obiectul negocierilor de vanzare.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici