Rămânem fără miei de Paşte?

Ciobanii au urcat preţul mieilor de Paştele catolic până la 30 de lei pe kilogram. Acum vine rândul ortodocşilor să scoată cam aceiaşi bani din buzunare, pentru că ciobanii din toată ţara spun că mai bine nu mai taie nimic şi intră cu mai multe animale în iarnă, decât să vândă la preţuri de nimic.

1 afișare
Imaginea articolului Rămânem fără miei de Paşte?

Rămânem fără miei de Paşte?

Cealaltă variantă ar fi să exporte miei. Însă vecinii bulgari ne-au luat faţa şi la acest capitol, pentru că mieii lor sunt mult mai ieftini, aşa că preţurile practicate de ei le-au făcut cu ochiul retailerilor care se pregătesc de importuri.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici