Ramona: «Daminuţă a pus nişte fete să mă agaţe!»

Nu a fost să fie nici Plăpcianu, nici Văduva sau alt băieţaş de bani gata! Sora Columbencei i-a pus pe jar inima unui fotbalist de doar 19 ani, Cristian Daminuţă, jucătorul lui Inter Milano Primavera făcând încercări disperate să o agaţe pe Ramona, în club, prin intermediul unor fete.

1 afișare
Imaginea articolului Ramona: «Daminuţă a pus nişte fete să mă agaţe!»

Ramona: «Daminuţă a pus nişte fete să mă agaţe!»

Nici nu declarase bine că nu ar putea vreodată să aibă o relaţie cu un bărbat mai în vârstă, că Ramona Gabor (20 de ani) s-a şi cuplat cu un băiat mai tânăr decât ea, dorind să arate că vorbeşte serios. Noua ei victimă este nimeni altul decât fotbalistul de doar 19 ani Cristian Daminuţă, jucător care activează la echipa a doua a formaţiei italiene Internazionale Milano. Venit pentru câteva zile în ţară, Daminuţă a remarcat-o pe Ramona, joi seară, în clubul Cuando, el fâcând încercări disperate să o cucerească.

 

Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici