Răsvan Popescu vrea să-l interzică pe „Comisarul Miclovan“

Monştrii sacri ai filmului românesc nu vor mai putea fi văzuţi pe micile ecrane ca urmare a unei sesizări a directorului interimar al CNA Răsvan Popescu, prin care cere interzicerea difuzării unor filme româneşti „de propagandă“ realizate înainte de 1989. Astfel, filme precum „Pistruiatul“, „Cu mâinile curate“, „Ultimul cartuş“, „BD la munte şi la mare“, „Nea Mărin miliardar“, „Mihai Viteazul“, „Mircea“, „Operaţiunea Monstrul“, „Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte“, sau „Revanşa“, nu vor mai putea fi difuzate de televiziuni.

1 afișare
Imaginea articolului Răsvan Popescu vrea să-l interzică pe „Comisarul Miclovan“

Răsvan Popescu vrea să-l interzică pe „Comisarul Miclovan“

În plus, actori celebri, precum Dem Rădulescu, Amza Pellea, Sergiu Nicolaescu, Jean Constantin, Ovidiu Iuliu Moldovan, Sebastian Papaiani, Nicu Constantin, vor fi scoşi cu toţii din atenţia marelui public în detrimentul noilor telenovelişti şi manelişti. Ideea genială a şefului CNA are următorul argument: „Există condamnarea comunismului de către şeful statului, le putem foarte bine încadra ca propagandă“.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici