Război pe gunoaie între PNL şi PD

Alianţa D.A. a ajuns să se bată şi pe gunoaie. Luni dimineaţă, conflictul dintre primarul PNL al sectorului1, Andrei Chiliman, şi directorul PD al firmei de salubrizare REBU, Mircea Raicu, a umplut de resturi menajere zonele Matache, Griviţei sau Dorobanţi. Cei doi se acuză reciproc de interese economice, ameninţă cu justiţia şi-şi aruncă în faţă acuzaţii grele.

1 afișare
Imaginea articolului Război pe gunoaie între PNL şi PD

Război pe gunoaie între PNL şi PD

Primarul Andrei Chiliman susţine că „azi-dimineaţă (ieri – n.r.) între orele 3 şi 5, REBU a lucrat în zona Pieţei Matache, a răsturnat pubelele, iar autogunoiera acestora a vrut să intre în piaţă, pentru a descărca gunoaiele în mijlocul ei. REBU a început să-şi adune coşurile stradale şi, în prima fază, a depozitat gunoaiele în saci de plastic. Dimineaţa, aceştia au fost răsturnaţi, iar gunoaiele au ajuns pe străzi. Aceasta a fost ultima lovitură de copită pe care a dat-o REBU. Începând de duminică, REBU, împreună cu susţinătorii săi din Primăria Capitalei, au declanşat un adevărat război de gherilă împotriva locuitorilor din sectorul 1. În urma acţiunilor din ultimele zile, tind să cred că REBU reprezintă o miză politică pentru domnii Adriean Videanu, Mircea Raicu şi pentru alţi membri PD, care prin rezilierea contractului cu REBU pierd o afacere de peste 10 milioane de euro pe an”. La rândul său, directorul societăţii REBU, Mircea Raicu, respinge toate acuzaţiile susţinând că „Andrei Chiliman minte cum respiră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici