RCA, în cursa cu momeli

Societăţile de asigurări se întrec în bonusuri, discriminări pozitive şi cadouri oferite la încheierea poliţelor de răspundere civilă obligatorie (RCA), în încercarea de a atrage cât mai mulţi clienţi.

1 afișare
Imaginea articolului RCA, în cursa cu momeli

RCA, în cursa cu momeli

Toate cele 16 societăţi de asigurări care au vândut poliţe RCA anul acesta au primit undă verde de la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) şi pentru 2008. Astfel că şoferii au de unde alege: Generali, Omniasig, Asitrans, Asirom, Astra, Ardaf, Asiban, Allianz-Ţiriac Asigurări, BCR Asigurări, BT Asigurări, ABC Asigurări, Interamerican, OTP Garancia Asigurări, Unita, Clal şi Carpatica. Între tarifele practicate de acestea pentru RCA sunt diferenţe care merg de la câţiva lei până la câteva zeci de lei. Cum alegi? După buget, bonusuri şi facilităţi oferite. Pentru că societăţile de asigurări se bat în bonusuri pentru a face mai digerabile preţurile practicate şi a atrage cât mai mulţi clienţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici