Reactivat, secretarul general al CSAT pastreaza salariile compensatorii

La 1 februarie 2009, in plin scandal al cumulului de venituri de la stat, generalul Ion Oprisor a fost chemat din rezerva pentru a fi reactivat in cariera militara, ca secretar general al CSAT. Fara prea multa valva, acesta continua sa se bucure si ca militar activ de beneficiile celor peste 1,6 miliarde de lei vechi, bani pe care i-a primit odata cu trecerea sa in rezerva drept salarii compensatorii. Potrivit Presedintiei, la momentul trecerii in rezerva, generalul Ion Oprisor a iesit la pensie pe caz de boala in mod fortat, fara ca acesta sa faca cerere in acest sens.

14 afișări
Imaginea articolului Reactivat, secretarul general al CSAT pastreaza salariile compensatorii

Reactivat, secretarul general al CSAT pastreaza salariile compensatorii

Palatul Cotroceni a dezvaluit un lucru demn de luat in seama. Salariile compensatorii au fost folosite pentru plata tratamentului urmat la o clinica din Viena, si asta pentru ca asigurarile de sanatate nu au asigurat acest lucru. Specialistii sustin ca acordarea salariilor compensatorii nu prevede o destinatie expresa, banii putand fi folositi la libera alegere a beneficiarului. Mai mult, din punct de vedere moral, generalul Ion Oprisor ar trebui sa returneze banii statului.


Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici