RECHIZITORIU dur împotriva DNA!

Cătălin Dancu spune că procurorii au refuzat toate probele solicitate, motiv pentru care crede că "dosarul a fost făcut neprofesionist şi cu ţintă clară"

1 afișare
Imaginea articolului RECHIZITORIU dur împotriva DNA!

RECHIZITORIU dur împotriva DNA!

"În acest dosar, DNA nu stă deloc bine din punctul de vedere al legii. Au încălcat multe legi şi voi avea mari surprize pentru ei la proces."FRF va fi citată la proces, va veni şi îşi va spune punctul de vedere, astfel că nu va putea deschide în paralel o anchetă prin comisiile sale. Ce va zice la Curtea de Apel Cluj, aceea va fi poziţia lor oficială", a declarat Dancu.

 

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici