Referendum pentru Formula 3 la Snagov

Ţăranii din comuna ilfoveană au fost chemaţi, ieri, la urne, să decidă soarta unui megaproiect pe 56 de hectare: construirea pe izlazul Snagovului a unei piste de Formula 3.

1 afișare
Imaginea articolului Referendum pentru Formula 3 la Snagov

Referendum pentru Formula 3 la Snagov

Cei 4.910 cetăţeni cu drept de vot ai Snagovului au fost chemaţi, ieri, la urne, să decidă: vor sau nu circuit de Formula 3 în comuna lor. Un proiect de 300 milioane de dolari, susţinut de o corporaţie străină. Zarvă mare în localitate. A ieşit lumea, cu mic, cu mare. Mai mulţi ca la europarlamentare. S-au umplut şi cârciumile. Veselie de pomină, că doar viitorul se anunţă luminos la doi paşi de Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici