Regata «Regina Maria», cu steagul piratilor arborat la catarg

Articolele aparute in ziarul “Gardianul” referitoare la situatia celor cinci marinari romani sechestrati in luna aprilie de piratii somalezi au determinat Yacht Clubul Regal Roman sa ia atitudine. In semn de protest fata de indiferenta autoritatilor romane, velierele participante la regata “Regina Maria”, cea mai lunga din istoria YCRR, au arborat steagul negru cu cap de mort, taiat cu o dunga rosie, iar echipajele au purtat la brat o banderola rosie.

11 afișări
Imaginea articolului Regata «Regina Maria», cu steagul piratilor arborat la catarg

Regata «Regina Maria», cu steagul piratilor arborat la catarg

In urma cu doua saptamani, “Gardianul” dezvaluia indiferenta autoritatilor romane fata de cei cinci romani, iar presa italiana a preluat informatiile prezentate de ziarul nostru. Cotidianul italian “Libero Reporter” titreaza: “Marinarii romani asteapta inca ajutor din partea tarii lor. Inutil insa. Autoritatile romane nu sunt preocupate de soarta celor cinci concetateni. Nici un reprezentant al statului roman nu a contactat familiile marinarilor”.

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici