Reţeaua Wagner în fruntea Oil Terminal

Ziarul „Curentul“ continuă campania de dezvăluiri legate de situaţia companiei de interes naţional Oil Terminal Constanţa - căpuşată de un clan ce urmăreşte accesul nu doar la mica/marea bişniţă care înfloreşte în jurul societăţii, ci mai ales ţinteşte consolidarea poziţiilor pentru perspectivă, avånd în vedere faptul că în următorii doi ani aici va fi dispeceratul marelui traseu al combustibilului din Caucaz.

6 afișări
Imaginea articolului Reţeaua Wagner în fruntea Oil Terminal

Reţeaua Wagner în fruntea Oil Terminal

După primele episoade, au început să curgă ameninţările la adresa unor persoane bănuite că ar fi livrat date din interior de către reprezentanţii grupului de interese care parazitează Oil Terminal..

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici