Reuniune in familie la Cotroceni!

Mii de bannere, afise electorale, pliante si fluturasi, scoteau in evidenta doua aspecte: celebra verigheta prezidentiala si... apararea legii fundamentale a statului. Disperarea sa de a obtine suprematia pe scena politica, a condus nu numai la decredibilizarea institutiei prezidentiale, dar si la aruncarea in desuetudine a unor teme cruciale, veritabile “arme” ale locatarului de la Cotroceni: Refendumul si consultarile cu partidele parlamentare.

1 afișare
Imaginea articolului Reuniune in familie la Cotroceni!

Reuniune in familie la Cotroceni!

Ambele au devenit, din pacate, instrumente in mainile unui sef al statului orbit de Putere. Referendumul pentru uninominal a reprezentat o “palma usturatoare” pentru “echidistantul” Basescu. Populatia a aratat, prin absenteismul masiv, ca s-a saturat de scandaluri, de haos, si se pare, ca a reusit chiar sa identifice sursa acestora. Iar votul din 25 noiembrie a certificat, ceea ce se stia de ani de zile: electoratul nu vrea sa mai auda deo clasa politica, aroganta si lipsita de scrupule, din care Basescu face cu varf si indesat parte. Presedintele a primit o lectie de la cine se astepta mai putin: de la un electorat pe care credea ca il poate manevra dupa propriile fantezii politice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici