Revolta tehnocratilor Redactia Economica

Specialistii care lucreaza in diverse autoritati monetare din lumea civilizata pot fi impartiti in doua categorii.

8 afișări

Prima categorie, cea mai numeroasa si deosebit de nociva, este constituita de personaje cu mentalitate de functionari publici mai mult sau mai putin primitivi, care incearca sa se puna bine cu sefii, au doctorate impecabile din punct de vedere academic, dar inaplicabile din punct de vedere practic, spera la o pensie linistita si gasesc un anumit grad de confort in credinta tampa ca ar constitui un fel de elita tehnocratica a economiei globale.

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici