Ridzi, ţeapă după ţeapă: încă 45.000 de euro lipsă!

Pentru prestaţia de Ziua Tineretului din Bucureşti, Monica Iacob-Ridzi a alocat 60.000 de euro pentru Viţa de Vie, Holograf şi Pepe. Artiştii susţin că au primit maximum 15.000.

3 afișări
Imaginea articolului Ridzi, ţeapă după ţeapă: încă 45.000 de euro lipsă!

Ridzi, ţeapă după ţeapă: încă 45.000 de euro lipsă!

Cea mai evidentă discordanţă dintre preţul real al unor recitaluri de trupe româneşti şi preţul plătit de Monica Iacob-Ridzi apare în cazul recitalurilor de pe 2 mai din Bucureşti, parcul IOR. Ziua Tineretului a costat în total, conform documentelor oficiale furnizate „Gazetei Sporturilor“ de Ministerul Tineretului şi Sportului, 1.173.000 lei cu tot cu TVA. Artiştii care au cântat în acea seară au fost Holograf, Viţa de Vie şi Pepe. Dacă e să ne luăm după documente, ei ar fi fost plătiţi cu 260.000 de lei, circa 60.000 de euro.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici