Robinetul pomenilor electorale, uitat deschis

Noul an le va aduce romanilor, chiar din prima zi, ajutoare sociale mai consistente, alocatii pentru copii majorate, salarii mai mari pentru politisti, preoti si stareti, facilitati fiscale, dar si o atmosfera mai putin poluata in carciumi, datorata atat scumpirii tigarilor, cat si extensiei spatiilor pentru nefumatori.

1 afișare
Imaginea articolului Robinetul pomenilor electorale, uitat deschis

Robinetul pomenilor electorale, uitat deschis

Aceste masuri, financiare si de natura organizatorica, au fost luate nu de actualul Guvern, care se zbate sa realizeze un buget de austeritate pe 2009, ci de Cabinetul Tariceanu, care, in plina campanie electorala, a emis o avalansa de ordonante de urgenta cu impact social.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici