Roman si Chifiriuc vin la 'Dansez pentru tine'

Petre Roman va participa in aceasta seara la 'Dansez pentru tine' (PRO TV) alaturi de partenera lui de viata, Silvia Chifiriuc. Fostul demnitar a acceptat sa apara in aceasta emisiune pentru a ajuta un baietel talentat sa duca o viata mai buna.

1 afișare
Imaginea articolului Roman si Chifiriuc vin la 'Dansez pentru tine'

Roman si Chifiriuc vin la 'Dansez pentru tine'

Petre Roman si Silvia Chifiriuc vor aparea in aceasta seara la emisiunea 'Dansez pentru tine' de la PRO TV. Cuplul a acceptat invitatia revistei 'The One' de a participa la acest show, pentru a ajuta un baietel sarman sa duca o viata mai buna. 'Am fost impresionat de cazul acestui baietel care este crescut cu mari sacrificii de niste pensionari, de niste oameni care au pensii foarte mici', ne-a marturisit fostul demnitar. 'Nu e pentru prima oara cand ma afisez in public cu Silvia', a completat Petre Roman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici