Romancele se duc sa nasca in Ungaria

Tot mai multe femei insarcinate din judetele situate in vestul tarii trec granita in Ungaria pentru a naste si spun ca aleg sa procedeze asa deoarece in tara vecina asistenta de specialitate este la standarde ridicate, iar riscurile unor complicatii sunt extrem de reduse.

1 afișare
Imaginea articolului Romancele se duc sa nasca in Ungaria

Romancele se duc sa nasca in Ungaria

Viitoarele mamici sustin ca la maternitatile din tara noastra conditiile de spitalizare sunt precare, iar atitudinea medicilor in relatiile cu pacientii lasa mult de dorit, acestia fiind lipsiti de profesionalism. Pentru o nastere normala la clinica din Szeged tariful este de 1.200-1.400 euro, iar pentru o cezariana se percep 1.800-2.000 euro. Medicii aradeni recunosc ca in ultimii ani tot mai multe femei au ales sa nasca in Ungaria, insa spun ca acesta este un moft al viitoarelor mamici. Directorul Spitalului de Obstetrica si Ginecologie "Salvator Vuia" din Arad, Adrian Popa, a spus ca numarul femeilor care nasc in Ungaria este mic in comparatie cu cele care nasc in tara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici