România pierde concursul cu vecinii

Investiţiile străine directe în România au scăzut de aproape trei ori în primele două luni din acest an, până la 466 milioane euro, comparativ cu nivelul înregistrat în perioada similară a anului trecut, finanţând în proporţie de 61,8% deficitul contului curent, potrivit datelor BNR.

8 afișări
Imaginea articolului România pierde concursul cu vecinii

România pierde concursul cu vecinii

În perioada ianuarie - februarie 2009, investiţiile străine directe se cifraseră la 1,326 miliarde euro, însă, în prima lună din 2010, investiţiile au însumat 302 milioane euro, ceea ce înseamnă că România a atras în februarie investiţii de 164 milioane euro.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici